Get Adobe Flash player

Web-TV

Vidste du, som TV-kunde hos Waoo, har du adgang til Waoo Web TV med en stor del af dine TV-kanaler på både din computer, iPhone, iPad og Android-enheder.

Webtv

Læs mere her.

Waoo har lavet en kanaljusteringerne, vi gør opmærksom på, at nogle af de primære kanaler skifter kanalplacering. Derfor kan det i den forbindelse være nødvendigt med en ny kanalsøgning, med mindre du benytter en Waoo TV-boks.

Se ny kanaloversigt.

Varsling prisregulering 2018.

På baggrund af den almindelige prisudvikling, der blandt andet betyder øget betaling for ophavsrettigheder til KODA/Copydan m.fl. og stigende priser på en række TV-kanaler, foretager Waoo en prisregulering pr. 1. januar 2018.

I år sker der en række kanal opgraderinger i de forskellige TV-pakker hvilket medfører lidt ændrede og flere kanaler i samtlige af vores tv pakker. Som et eksempel bliver Viasat Golf, Viasat Film samt Viaplay Total (Serier, Film og Sport), pr. 1. januar en del af Waoo Viasat Stor TV-pakke.


Grundpakke skifter navn til Waoo Viasat lille TV pakke

Waoo Viasat lille TV pakke stiger 10,- til 149,- pr. md.


Mellempakke skifter navn til Waoo Viasat favorit TV pakke

Waoo Viasat favorit TV pakke stiger 30,- til 409,- pr. md.


Fuldpakke skifter navn til Waoo Viasat stor TV pakke

Waoo Viasat stor TV pakke stiger 50,- til 559,- pr. md.


Derudover giver Waoo Viasat Stor TV-pakke fra 1. januar 2018 også adgang til Viaplay Total (”den store” streamingpakke med adgang til film, serier og sport). Oplev Viaplay fra en browser eller en app til din tablet og telefon.

Læs varslings folder her.

Mistænkelig e-mail i omløb!! Hvis du modtager mistænkelige e-mail’s fra veflingenet.dk eller andre adresser hvor du bliver bedt om at udlevere brugernavn og kodeord, så slet den, det er spam eller Phishing-mails som svindlere bruger til at få fat i private oplysninger om dig – for eksempel dit brugernavn og password.

Sidste nyt

01-03-2024

Generalforsamling afholdes 20. marts 2024 Læs indkaldelse

Søg